Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yük taşıdığını görmek

Rüyada yük taşıdığını görmek

Rüyada yük taşıdığını görmek iyi şartlarda yaşayacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yük taşıdığını gördüyseniz:

  • Başkalarına etkilemek için değil, gittiğiniz yolda başarılı olmak için uğraşmalısınız.

Rüyada birinin yük taşıdığını görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında yük taşıdığını görmek kazancının bereketleneceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yük taşıdığını görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada bidonla su taşıdığını görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalet eder.

Rüyada ot taşıdığını görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev eşyası taşıdığını görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, onlardan fayda göreceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Rüyada merdiven taşıdığını görmek dargınların barışacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments