Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işeyen inek görmek

Rüyada işeyen inek görmek

Rüyada işeyen inek görmek onlara karşı zafer kazanacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, hasret giderileceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada işeyen inek gördüyseniz:

  • Bir yerden ya da bir insandan ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada işeyen inek görmek keyifli günler geçireceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev içinde inek görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, gelirinin de artmayacağına, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada inek damı görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, günbegün kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada dağda inek görmek gönül kapılarının açılacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sinirli inek görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Rüyada evin bahçesinde inek görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada ineğin çiftleşmesini görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölü siyah inek görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments