Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarda böcek görmek

Rüyada idrarda böcek görmek

Rüyada idrarda böcek görmek akıl vereceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, bir organizasyona katılacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrarda böcek gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle tanışabilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada idrarda böcek görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının idrar yaptığını görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, rızkın ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerde idrar görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrarını kaçırmak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, büyük ve güzel işler yapacağına işaret eder.

Rüyada koyu renk idrar görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine yorulur.

Rüyada idrarını siyah görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına delalet eder.

Rüyada başkasını idrar yaparken görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına rivayet eder.

Rüyada bardak içinde idrar görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments