Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi etini yemek

Rüyada kedi etini yemek

Rüyada kedi etini yemek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, fırsatların elden kaçacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kedi etini yemek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz hedeflerinizle aranıza giriyor olabilir.

Rüyada kedi eti yemek görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalet eder.

Rüyada ölü kedi eti yemek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine inanılır.

Rüyada pişmiş kedi eti yemek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, işlerinde başarılı olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi etini yemek rızkın artacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ kedi eti yemek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına işarettir.

Rüyada kedi köpek eti yemek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada kedi eti yemek aile hayatı içinde rahat edeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediye et vermek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments