Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş kedi eti yemek

Rüyada pişmiş kedi eti yemek

Rüyada pişmiş kedi eti yemek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş kedi eti yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı veya inatçı olan kişiler sorun çıkartsalar bile, siz ne olursa olsun tartışmalara girmemeye çalışmalısınız.

Rüyada pişmiş kedi eti yemek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş kedi eti görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine işarettir.

Rüyada pişmiş kedi yemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş domuz eti yemek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmemiş et yemek hayallerinin de yarım kalacağına, çok başarılı olacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada pişmiş etli yemek görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, bazı kayıplar olabileceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı pişmiş et yemek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş fare eti yemek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments