Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi eti yemek görmek

Rüyada kedi eti yemek görmek

Rüyada kedi eti yemek görmek nice noksanlık içinde olduğuna, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada kedi eti yemek gördüyseniz:

  • Dikkat etmeniz gereken şey karşı cins ilişkilerinizdir.

Rüyada kedi etini yemek arkasından iyi anılan kişi olacağına, çok büyük başarı kazanacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kedi eti yemek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet eder.

Rüyada kedi eti yemek uzun soluklu bir işe girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ kedi eti yemek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine inanılır.

Rüyada kedi köpek eti yemek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, dolandırılacağına delalettir.

Rüyada pişmiş kedi eti yemek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kederlerinin son bulacağına, kafasının boşalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi eti yemek görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek doğru kararların alınacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments