Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yavrusu doğurmak

Rüyada kedi yavrusu doğurmak

Rüyada kedi yavrusu doğurmak yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada kedi yavrusu doğurmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada yavru kedi doğurmak çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu doğurmak üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslan yavrusu doğurmak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, adımlarını daha sağlam atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru köpek doğurmak musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada fil yavrusu doğurmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek yavrusu doğurmak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kişinin rahat edeceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi doğurduğunu görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kedi doğurduğunu görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments