Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi başlı yılan görmek

Rüyada kedi başlı yılan görmek

Rüyada kedi başlı yılan görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada kedi başlı yılan gördüyseniz:

  • Kendinizi yeni bir insan gibi hissedebilirsiniz.

Rüyada kedi başlı yılan görmek hem itibar edineceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki başlı kedi görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çift başlı kedi görmek çekilen acıların unutulacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan başlı kedi görmek işinde verimsiz olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, insanlarla arasının açılacağına yorulur.

Rüyada kırmızı başlı yılan görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Rüyada iki başlı siyah yılan görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, başarılı adımlar atılacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kadın başlı yılan görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük başlı yılan görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments