Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift başlı kedi görmek

Rüyada çift başlı kedi görmek

Rüyada çift başlı kedi görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada çift başlı kedi gördüyseniz:

  • Olumlu olayları sevdiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada çift başlı kedi görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada çift başlı inek görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çift başlı balık görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çift başlı deve görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına rivayet eder.

Rüyada çift başlı hayvan görmek kolaylık elde edeceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine yorulur.

Rüyada çift başlı kartal görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çift başlı kaplumbağa görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına yorulur.

Rüyada çift başlı insan görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments