Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki başlı kedi görmek

Rüyada iki başlı kedi görmek

Rüyada iki başlı kedi görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, güzel haberler alınacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada iki başlı kedi gördüyseniz:

  • Seyahat planlarında değişiklikler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada iki başlı kedi görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada kedi başlı yılan görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, zaman bulmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çift başlı kedi görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan başlı kedi görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada iki başlı eşek görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına alamet eder.

Rüyada hayvan başlı insan görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki başlı inek görmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çift başlı insan görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments