Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçiye binmek

Rüyada keçiye binmek

Rüyada keçiye binmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçiye binmek gördüyseniz:

  • Bir yandan hayranlık uyandırırken, bir yandan da kıskanılabilirsiniz.

Rüyada keçiye binmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada süt veren keçi görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada dağ keçisi yakalamak hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, niyetlendiği işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçi sürüsü görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, iyi halini yitireceğine işaret eder.

Rüyada kuzu keçi görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına işarettir.

Rüyada koyun ve keçi sağmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine inanılır.

Rüyada evin içinde keçi görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz koyun ve keçi görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments