Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun ve keçi sağmak

Rüyada koyun ve keçi sağmak

Rüyada koyun ve keçi sağmak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada koyun ve keçi sağmak gördüyseniz:

  • İş, eğitim, seyahat veya aşk hayatı başlıklarında ele alınabilecek konularda ilerleme kaydetmek daha kolay olabilir.

Rüyada koyun keçi sağmak işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına inanılır.

Rüyada koyun ve keçi sağmak kazancınızın artacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz keçi sağmak çok zor duruma düşüleceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına alamet eder.

Rüyada keçiden süt sağmak ilim irfan öğreneceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek yaşamının uzun olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada keçi sağmak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına işarettir.

Rüyada koyundan süt sağmak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyunun sütünü sağmak değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments