Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçinin doğurduğunu görmek

Rüyada keçinin doğurduğunu görmek

Rüyada keçinin doğurduğunu görmek sorunlarını çözeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet eder.

Rüyada keçinin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Ticari konular, fiziksel anlamda sağlığınızı veya refahınızı ilgilendiren başlıklar zamanınızı alabilir.

Rüyada doğuran keçi görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada keçinin doğurduğunu görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi doğurtmak uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi doğurduğunu görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada keçinin ikiz doğurduğunu görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalet eder.

Rüyada denizin içinde keçi görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, her geçen gün başarılarının artacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada keçi ve keçi sütü görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments