Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin içinde keçi görmek

Rüyada denizin içinde keçi görmek

Rüyada denizin içinde keçi görmek zenginliği bulacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin içinde keçi gördüyseniz:

  • Siz sıradan bir insan değilsiniz.

Rüyada denizin içinde keçi görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işarettir.

Rüyada evin içinde keçi görmek gerekirse özür dileneceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine işarettir.

Rüyada denizde keçi görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz içinde ağaç görmek canın derdine düşeceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına rivayet eder.

Rüyada deniz ve içinde balık görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, büyük borçların altında ezileceğine delalettir.

Rüyada deniz içinde gemi görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin içinde araba görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada denizin içinde gemide olmak afiyette giden düzeninden olacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments