Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi doğurtmak

Rüyada keçi doğurtmak

Rüyada keçi doğurtmak ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada keçi doğurtmak gördüyseniz:

  • Size maddi ya da manevi zararı olan ilişkilerinizi sonlandırmak isteyebilirsiniz veya bir süreliğine askıya alabilirsiniz.

Rüyada keçinin doğurduğunu görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada keçi doğurtmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, seyahatlere katılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına tabir olunur.

Rüyada keçi doğurduğunu görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, yalnız kalmak isteyeceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada keçinin ikiz doğurduğunu görmek bolluk içinde yaşamaya, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına yorulur.

Rüyada doğuran keçi görmek ters giden işlerin normale döneceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, kazancın arttırılacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçi emzirmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalettir.

Rüyada keçi çalmak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments