Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi ve keçi sütü görmek

Rüyada keçi ve keçi sütü görmek

Rüyada keçi ve keçi sütü görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, onun zamanını çalacağına delalettir.

Rüyada keçi ve keçi sütü gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Rüyada keçiden süt sağmak yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada süt keçisi görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada keçiden süt içmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada süt veren keçi görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına tabir olunur.

Rüyada keçi ve keçi sütü görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada keçi sütü almak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına işaret eder.

Rüyada keçi sütü içmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, dik durmaya çalışacağına, tövbelerin kabul olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments