Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi doğurduğunu görmek

Rüyada keçi doğurduğunu görmek

Rüyada keçi doğurduğunu görmek yorulacağına, işinde başarılı olacağına, hastalıkların şifa bulacağına, kişinin her işi severek yapacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada keçi doğurduğunu gördüyseniz:

  • Size gelecekte olacaklar hakkında fikir veren veya bir sonraki adımı gösteren kişiler olursa, daha önce olanları gözden geçirmeyi sakın unutmayın.

Rüyada keçinin ikiz doğurduğunu görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına inanılır.

Rüyada doğuran keçi görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi doğurtmak kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçi doğurduğunu görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, çok rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada keçinin doğurduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kalbini tekrar hayata açacağına delalet eder.

Rüyada koyun ve keçi kesmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, işinde yükseleceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ keçi görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük keçi görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments