Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçileri kaçırmak

Rüyada keçileri kaçırmak

Rüyada keçileri kaçırmak eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçileri kaçırmak gördüyseniz:

  • Bazen gereksiz yere kaybedilen zaman çok şey anlamına geliyor.

Rüyada keçileri kaçırmak eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına işarettir.

Rüyada kaçan keçi görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah keçi kesmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine inanılır.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sürüyle keçi görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına alamet eder.

Rüyada keçiye ot vermek kişiye hep umut olacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi başı görmek üzücü haberler alacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi eti yemek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments