Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçiler görmek

Rüyada keçiler görmek

Rüyada keçiler görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine inanılır.

Rüyada keçiler gördüyseniz:

  • Edineceğiniz tecrübe şimdiye kadar olan biten şeyleri daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada koyun keçi köpek görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada keçi gübresi görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada keçi derisi görmek borçların sonlandırılacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada koyun ve keçi görmek küslükleri bitireceğine, cesaretinin yerine geleceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek keçi görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına inanılır.

Rüyada keçi postu görmek gönlünün rahata ereceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada koyun keçi görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada keçi emzirmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments