Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi derisi görmek

Rüyada keçi derisi görmek

Rüyada keçi derisi görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, adını aklamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada keçi derisi gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlarda boşboğazlı tutumlarınız, çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

Rüyada keçi derisini yüzmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada derisi yüzülmüş keçi görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada keçinin derisini yüzmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada keçi derisi yüzmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, zararlarını telafi edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada keçi derisi görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına yorulur.

Rüyada evde keçi görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek keçi görmek ne yapacağını şaşıracağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments