Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçiboynuzu yediğini görmek

Rüyada keçiboynuzu yediğini görmek

Rüyada keçiboynuzu yediğini görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, hasret gidereceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yolunda huzurla devam edeceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, belki ölümler görüleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçiboynuzu yediğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızın, sunduklarınızın veya tekliflerinizin öneminin farkında olmaması sizi üzebilir.

Rüyada keçiboynuzu yediğini görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada keçiboynuzu meyvesi görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına inanılır.

Rüyada tatlı keçiboynuzu yemek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına alamet eder.

Rüyada keçiboynuzu ağacı görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, fakirlerin güleceğine yorulur.

Rüyada keçiboynuzu görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada keçiboynuzu almak zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada keçiboynuzu yemek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada birine bal yedirmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments