Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçiboynuzu almak

Rüyada keçiboynuzu almak

Rüyada keçiboynuzu almak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, mevki kaybına uğrayacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada keçiboynuzu almak gördüyseniz:

  • Üzerinde ilerleyebileceğiniz harika fikirleriniz var.

Rüyada keçiboynuzu yediğini görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçiboynuzu görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, başkalarının malına göz dikeceğine delalet eder.

Rüyada tatlı keçiboynuzu yemek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına delalettir.

Rüyada keçiboynuzu yemek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, mülk sahibi olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçiboynuzu ağacı görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada keçiboynuzu almak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçiboynuzu meyvesi görmek karlı ortaklıklara gireceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments