Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçiboynuzu meyvesi görmek

Rüyada keçiboynuzu meyvesi görmek

Rüyada keçiboynuzu meyvesi görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, işinden evine gidip geleceğine, dikkat çekeceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada keçiboynuzu meyvesi gördüyseniz:

  • Birbirinizin isteklerini yerine getirerek daha da mutlu olacaksınız.

Rüyada keçiboynuzu meyvesi görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, bir işe soyunacağına alamet eder.

Rüyada keçiboynuzu ağacı görmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tatlı keçiboynuzu yemek yakın çevresine fikir danışacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçiboynuzu yediğini görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, onları koruyup kollayacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine delalettir.

Rüyada keçiboynuzu yemek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine işaret eder.

Rüyada keçiboynuzu almak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçiboynuzu görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pazardan meyve almak büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments