Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçiboynuzu yemek

Rüyada keçiboynuzu yemek

Rüyada keçiboynuzu yemek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, çok zarar göreceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, hem hayatının kurtulacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçiboynuzu yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir onların sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz.Bu durum yeteri kadar iyi bir değerlendirme yapamazsanız size zarar verebilir.

Rüyada tatlı keçiboynuzu yemek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine delalettir.

Rüyada keçiboynuzu yemek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada keçiboynuzu almak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına delalet eder.

Rüyada keçiboynuzu ağacı görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçiboynuzu görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada keçiboynuzu yediğini görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada keçiboynuzu meyvesi görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, başarıyla geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor dut yemek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments