Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçiboynuzu görmek

Rüyada keçiboynuzu görmek

Rüyada keçiboynuzu görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada keçiboynuzu gördüyseniz:

  • Evliliğinizi veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi ilgilendiren konularda bazı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada keçiboynuzu ağacı görmek prestij kazanacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada keçiboynuzu yemek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine delalettir.

Rüyada keçiboynuzu almak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine işaret eder.

Rüyada tatlı keçiboynuzu yemek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, büyük bir projeye girileceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada keçiboynuzu meyvesi görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada keçiboynuzu görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada keçiboynuzu yediğini görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments