Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan meyve almak

Rüyada pazardan meyve almak

Rüyada pazardan meyve almak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, servet sahibi olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yeni bir ortama girileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada pazardan meyve almak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hayatınızdan tamamen çıkartıp atma arzuları içinde olabilirsiniz.

Rüyada sebze meyve pazarı görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına tabir olunur.

Rüyada pazarda meyve almak elinin kolunun bağlanacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalettir.

Rüyada pazarda meyve satmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına işaret eder.

Rüyada pazardan meyve almak insanların hayır dualarının alınacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pazarda meyve görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine tabir olunur.

Rüyada pazardan meyve sebze almak huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada meyve pazarı görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya delalet eder.

Rüyada meyve sebze pazarı görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments