Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin dışında fare görmek

Rüyada evin dışında fare görmek

Rüyada evin dışında fare görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına inanılır.

Rüyada evin dışında fare gördüyseniz:

  • Çok küçük sebepler nedeniyle bile karşınızdaki kimselere saldırmaya eğilimlisiniz.

Rüyada evin dışında fare görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada evin dışını süpürmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin dışını yıkamak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada evin dışında yılan görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına yorulur.

Rüyada evin dışını temizlemek büyük bir kazanç elde edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına işarettir.

Rüyada evin dışında fırtına görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin dışını sıvamak çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin dış kapısını görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, gelirinden yana memnun olacağına, günahlarının affedileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments