Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşusunun evinde fare görmek

Rüyada komşusunun evinde fare görmek

Rüyada komşusunun evinde fare görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, ayıplı yolara sapacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine yorulur.

Rüyada komşusunun evinde fare gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir ya da küçük iyilikler görebilirsiniz.

Rüyada komşusunun evinde fare görmek ticarette zarar edeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun evinde fare görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada komşuda fare görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşunun evinde namaz kılmak istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada komşunun evinde kalabalık görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, asla yüksünmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendini komşunun evinde görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalettir.

Rüyada komşunun evinde yangın görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada komşunun evin yandığını görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments