Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi yavrusunu görmek

Rüyada keçi yavrusunu görmek

Rüyada keçi yavrusunu görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, zor durumda kalınacağına, terfi alacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, arkasından iyi konuşulacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada keçi yavrusunu gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor durumlar zaman alabilir.

Rüyada beyaz keçi yavrusu görmek istenmeyen olayların olacağına, işyerini kapatacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına alamet eder.

Rüyada yavru keçi görmek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, mutluluğa ve neşeye, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yavru keçi görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, insanlara iyilik yapmaya yorulur.

Rüyada keçi yavruları görmek işe ve aşa kavuşacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada beyaz yavru keçi görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına rivayet eder.

Rüyada keçi ve yavrusunu görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi yavrusu almak yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada keçi yavrusu görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments