Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi ve yavrusunu görmek

Rüyada keçi ve yavrusunu görmek

Rüyada keçi ve yavrusunu görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, hatalarından erken döneceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyler öğrenmeniz ciddi düşünceler içinde olmanız da olasıdır.

Rüyada siyah keçi yavrusu görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına delalet eder.

Rüyada keçi yavruları görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, hayırlı bir yola girileceğine alamet eder.

Rüyada keçi ve yavrusu görmek kişinin afiyette kalacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru keçi görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz keçi yavrusu görmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada keçi yavrusunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yavru keçi görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, herkesten ileriye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi ve yavrusunu görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments