Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi ve yavrusu görmek

Rüyada keçi ve yavrusu görmek

Rüyada keçi ve yavrusu görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, afiyete ereceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, insanlardan takdir toplayacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçi ve yavrusu gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızın bazı konularda jestleri olabilir.

Rüyada yavru keçi görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına inanılır.

Rüyada beyaz yavru keçi görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah yavru keçi görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada keçi ve yavrusu görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, sevinç dolu haberler alacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi yavrusu görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah keçi yavrusu görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına alamet eder.

Rüyada keçi yavrusu beslemek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına tabir olunur.

Rüyada keçi yavrusunu görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments