Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi yavrusu beslemek

Rüyada keçi yavrusu beslemek

Rüyada keçi yavrusu beslemek işle ilgili inzivaya çekileceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine delalettir.

Rüyada keçi yavrusu beslemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaratan durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada keçi yavrusu beslemek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada keçi beslemek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine alamet eder.

Rüyada keçi beslediğini görmek rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, masa başı bir işe girileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yavru köpek beslemek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kaplan yavrusu beslemek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada kedi yavrusu beslemek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına yorulur.

Rüyada yavru maymun beslemek borç yüzünden uykuların kaçacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru fil beslediğini görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments