Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi beslemek

Rüyada keçi beslemek

Rüyada keçi beslemek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi beslemek gördüyseniz:

  • Güç göstermek yerine, tartışma ortamlarında zarafetinizi kullanarak kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada keçi yavrusu beslemek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada keçi beslediğini görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada keçi beslemek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işaret eder.

Rüyada tavşanı beslemek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada evde köpek beslemek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada evde kaplan beslemek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine alamet eder.

Rüyada yunus balığını beslemek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına inanılır.

Rüyada serce beslemek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments