Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplan yavrusu beslemek

Rüyada kaplan yavrusu beslemek

Rüyada kaplan yavrusu beslemek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, büyük paralara sahip olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada kaplan yavrusu beslemek gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzelemeler esnasında iş birliğine yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yavru kaplan beslemek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplan yavrusu beslemek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına alamet eder.

Rüyada kaplan beslediğini görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplan beslemek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, her daim Allah yolunda olacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde kaplan beslemek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada kaplan yavrusu sevmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına işarettir.

Rüyada kaplan ve yavrusu görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yavru kaplan görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments