Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi koyun görmek

Rüyada keçi koyun görmek

Rüyada keçi koyun görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kazancında bereketin artacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada keçi koyun gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz içinde bulunan, mesela bir komşu ya da akrabayla yakınlaşmalarınız olması mümkündür.

Rüyada koyun keçi inek görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına inanılır.

Rüyada koyun keçi köpek görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, kalabalıktan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun keçi görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada keçi ve koyun görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına işaret eder.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek önünü göremez olacağına, keyifli olacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyun keçi otlatmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada koyun ve keçi pisliği görmek şansının açık olacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi koyun görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, hak yemeyeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments