Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek keçi görmek

Rüyada inek keçi görmek

Rüyada inek keçi görmek zor durumlarda kalacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, boş yere korku duyulacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada inek keçi gördüyseniz:

  • Maddi temalı konuşmalar yapılabilir, konuşmaların tonu değişkenlik gösterebilir.

Rüyada keçi inek görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Rüyada koyun keçi inek görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada inek keçi görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına inanılır.

Rüyada keçi ve inek görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada inek ve keçi görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada sürü keçi görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, başarı ve zenginlik getireceğine işarettir.

Rüyada keçi eti yediğini görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçinin doğurduğunu görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments