Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi inek görmek

Rüyada keçi inek görmek

Rüyada keçi inek görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada keçi inek gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi, gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Rüyada inek ve keçi görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına inanılır.

Rüyada keçi inek görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi ve inek görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun keçi inek görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada inek keçi görmek rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine delalettir.

Rüyada pişmiş keçi eti görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, hataların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada keçinin boynuzunu görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalet eder.

Rüyada keçi eti pişirmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments