Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi yıkamak

Rüyada keçi yıkamak

Rüyada keçi yıkamak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sorunların çözüleceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, daha temkinli ve garantici olacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi yıkamak gördüyseniz:

  • İstemeseniz de, verdiğiniz sözleri tutmanız gerekiyor.

Rüyada keçi yıkamak onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada keçi beslediğini görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine delalet eder.

Rüyada at ve keçi görmek onlara sanat öğreteceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda keçi görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş keçi eti görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçi çalmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, ona emek vereceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi ayağı görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına işaret eder.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments