Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inatçı keçi görmek

Rüyada inatçı keçi görmek

Rüyada inatçı keçi görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına delalettir.

Rüyada inatçı keçi gördüyseniz:

  • Aksi tercihlerin zararını görebilirsiniz.

Rüyada inatçı keçi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada inatçı eşek görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına delalettir.

Rüyada inatçı birini görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulur.

Rüyada inat etmek iş değişikliğine gidileceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulur.

Rüyada inatçı kedi görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara keçi görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına yorulur.

Rüyada keçi sakalı görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, kötülüklerden uzak kalacağına yorulur.

Rüyada keçi postu görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments