Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük keçi görmek

Rüyada büyük keçi görmek

Rüyada büyük keçi görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine delalettir.

Rüyada büyük keçi gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeli, öfkelenmekten kaçınmalısınız.

Rüyada büyük keçi görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine inanılır.

Rüyada keçi gütmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, imkânlarını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada keçi kestiğini görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada inek ve keçi görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi sütü içmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada yaban keçisi görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına işarettir.

Rüyada kanatlı keçi görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, amacına ulaşacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine inanılır.

Rüyada dağ keçi görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments