Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi ağılı görmek

Rüyada keçi ağılı görmek

Rüyada keçi ağılı görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi ağılı gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda gereken değişiklikleri yaparak sevdiğiniz bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

Rüyada keçi ağılı görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kendisi ile gururlanacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada koyun ağılı görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, kendisini işine veremeyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok keçi görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ keçi eti görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, ona emek vereceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçi ve koyun kesmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük keçi görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada yaban keçisi görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments