Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi kanı görmek

Rüyada keçi kanı görmek

Rüyada keçi kanı görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işarettir.

Rüyada keçi kanı gördüyseniz:

  • Yapacağınız kural dışı şeyler büyük hatalar olarak karşınıza dikilebilirler.

Rüyada keçi kanı görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ekmeğinin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının adet kanını temizlemek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalet eder.

Rüyada insan kanı içmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada adet kanı olmak yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, gelirinin daimi olacağına işarettir.

Rüyada kanın üstüne oturmak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına yorulur.

Rüyada kızlık kanı görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine yorulur.

Rüyada aybaşı kanı görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına delalet eder.

Rüyada kanı yıkamak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments