Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi peyniri görmek

Rüyada keçi peyniri görmek

Rüyada keçi peyniri görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine delalet eder.

Rüyada keçi peyniri gördüyseniz:

  • Çok parlak görünen yatırımlar göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Rüyada keçi peyniri görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, komşular tarafından kötülenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi keçi görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, maddi zarara uğrayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada keçi dövmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru keçi görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada erkek keçi görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi dişi görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada keçinin kesildiğini görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, istediği herşeye sahip olacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments