Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi çobanı görmek

Rüyada keçi çobanı görmek

Rüyada keçi çobanı görmek kazancının ilk önce azalacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hastalıklarının düzeleceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine inanılır.

Rüyada keçi çobanı gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, özel yaşamınızı veya ruhsal durumunuzu ilgilendiren başlıklarda tıkanan veya oldukça karmaşık hale gelen bazı konularda aklınıza parlak fikirler gelebilir.

Rüyada keçi çobanı görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada keçi çobanı olmak ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına rivayet eder.

Rüyada inek çobanlığı yapmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun çobanı olmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, onlardan medet umacağına delalet eder.

Rüyada çoban yıldızı görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına rivayet eder.

Rüyada koyun çobanı olduğunu görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çoban değneği görmek bazı konularda konuşulacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çoban salatası görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments