Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi sağmak

Rüyada keçi sağmak

Rüyada keçi sağmak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçi sağmak gördüyseniz:

  • Daha sağduyulu davranışlar, iletişim kolaylığı sağlayabilir.

Rüyada beyaz keçi sağmak sermayesini kaybedeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına tabir olunur.

Rüyada keçi sağmak kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyun keçi sağmak iş hayatında zarar edileceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına delalet eder.

Rüyada koyun ve keçi sağmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, biraz dinleneceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine delalet etmektedir.

Rüyada keçiden süt sağmak hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada kendi sütünü sağdığını görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, kötü günlerin geride kalacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada koyun sütü sağmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments