Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışkısını yaptığını görmek

Rüyada dışkısını yaptığını görmek

Rüyada dışkısını yaptığını görmek başarısının yükseleceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dışkısını yaptığını gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız ya da iş arkadaşlarınızla sosyalleşme eğilimi problemlere neden olabilir.

Rüyada başkasının dışkısını temizlemek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan dışkısı görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada mal dışkısı görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin dışkısı görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada inek dışkısı yemek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına tabir olunur.

Rüyada köpek dışkısı görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada çocuğun dışkısını görmek keyfinin kaçacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada insan dışkısı ellemek giden birinin geri döneceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments