Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dışkısını yemek

Rüyada kendi dışkısını yemek

Rüyada kendi dışkısını yemek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada kendi dışkısını yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde oluşan kontrolden çıkmış olaylar veya kontrolünü kaybetmiş kişiler olayları şaşkınlıkla izlemenize neden olabilirler.

Rüyada insan dışkısı yemek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına delalet eder.

Rüyada dışkısını yemek güven kaybı yaşanacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, isteklerine kulak vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvan dışkısı yemek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada bebek dışkısı yemek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalettir.

Rüyada kendi dışkısını yemek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi dışkını yemek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına inanılır.

Rüyada inek dışkısı yemek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek dışkısı yemek umutların yıkılacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments