Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçinin derisini yüzmek

Rüyada keçinin derisini yüzmek

Rüyada keçinin derisini yüzmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine delalet eder.

Rüyada keçinin derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinize ya da ilişkilerinize gerçekten değer veriyorsanız, kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Rüyada keçi derisi yüzmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada keçinin derisini yüzmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalettir.

Rüyada keçi derisini yüzmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada derisi yüzülmüş keçi görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada keçi derisi görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan derisi yüzmek evi kendisinin çekip çevireceğine, huzurlu hissedileceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi derisi yüzmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada koyunun derisini yüzmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments