Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derisi yüzülmüş keçi görmek

Rüyada derisi yüzülmüş keçi görmek

Rüyada derisi yüzülmüş keçi görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada derisi yüzülmüş keçi gördüyseniz:

  • Bazı konularda açıklamalara bakmadan ya da sorular sormadan harekete geçmek veya tavır almak sorunları büyütebilir.

Rüyada derisi yüzülmüş keçi görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada keçi derisini yüzmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada keçinin derisini yüzmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi derisi yüzmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, kötü günlerin biteceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına işarettir.

Rüyada keçi derisi görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına yorulur.

Rüyada yüzülmüş keçi görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün derisini soymak çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada derisi yüzülmüş inek görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments