Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kaplan beslemek

Rüyada evde kaplan beslemek

Rüyada evde kaplan beslemek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına delalettir.

Rüyada evde kaplan beslemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz.

Rüyada evde kaplan beslemek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kaplan beslemek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada kaplan beslediğini görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, borçlarını bitireceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına işaret eder.

Rüyada kaplan beslemek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işaret eder.

Rüyada kaplan yavrusu beslemek yepyeni projelerle uğraşacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına yorulur.

Rüyada evde aslan kaplan görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplanın eve girdiğini görmek sorumluluk alacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde kaplan görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments